Din helhetspartner inom Touch, Digital Signage & LED.

Vi digitaliserar butiker & showrooms.

Med våra produkter kan du öka merförsäljningen och erbjuda hela ditt online-sortiment i fysisk butik. Låt oss visa dig hur!

Psst… vi hyr även ut våra touchprodukter.

Erbjud hela ditt
online-sortiment

Öka din
merförsäljning

Inga
licenskostnader

Enkel
hantering

Vi är stolta över förtroendet.

Star Trading
Eon
Care of Carl
Effektiv
Favo
Wallvision
Svensk Fastighetsförmedling
Örebro
Axelent
HM
Tele2
Baby World
Care of Beds
Porsche
Pulsen
Buttericks
ICA
Resurs
WSALAW
Moderaterna
Forsbergs Fritidscenter
Bobcat

Produktsegment.

Digital Signage

Signage

Med vår molnbaserade plattform är det enkelt att administrera all typ av kommunikation med hjälp av spellistor, kanaler och administratörsroller.

Touch

Touch

Låt era kunder bekanta sig med varumärket genom säker interaktion med webbsidan, webbshoppen, online-konfiguratorer eller annan typ av marknadsföring.

LED skärm

LED

Skapa effekt med en LED. Låt ert varumärke göra en storslagen entré, eller skapa en speciell känsla med stämningsskapande innehåll.

Låt dig inspireras av våra kundcase.

Brightscreen har haft förmånen att arbeta med nyskapande varumärken under ett decennium. Vi vet vad som fungerar, och vågar samtidigt bryta ny mark. Låt dig inspireras av våra kundcase.

Porsche Touch
HM Paris Touch
HM Paris Touch
HM Paris Touch
BabyWorld Touch
  • Touch- och Storbildsskärmar från Brightscreen är enkla för alla att använda och de ger verkligen en extra Wow-känsla. Modernt och lyxigt! Snabbt och proffsigt av Brightscreen.

    Therese Carlsson, VD
    Buttericks

  • "Vi valde Brightscreen när vi ville digitalisera vårt event. Touchskärmarna är snygga, lätta att använda och bidrog till en lyckad mässa."

    Lisa Statham, Marknadschef
    Star Trading

  • “Vi fick mycket bra service och Brightscreen har fina produkter."

    Per Ringström, Platschef
    Porsche Center

Tillverkning i Småland

Tillverkat i Sverige.

Vi är väldigt stolta över våra svensktillverkade stativ i trä och stål. Produktionen sker mitt i de småländska skogarna, där orterna Vaggeryd och Hillerstorp har gett namn åt produkterna.

När utvalda material från svensk mark möter den skandinaviska estetikens rena linjer så uppstår något särskilt. I hjärtat av tillverkningsindustrins Småland behandlas varje produkt som ett omsorgsfullt hantverk. Våra produkter ska hålla över tid, och vi försöker skapa en så kostnadseffektiv och miljövänlig leveranskedja som möjligt.

Våra stativ är utvecklade för att passa in och förhöja ert butikskoncept och vi kan även ta fram speciallösningar för era behov. Så häng med hela vägen från de småländska skogarna till en färdig produkt.

Hyra, leasa eller köpa?

Hyra skärmlösningar

Har du ett tillfälligt eller permanent behov? Vi erbjuder uthyrning, leasing och köp.

Hyra

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa kunder med tillfälliga skärmlösningar vid mässor och event. Uthyrning kan även vara ett utmärkt första steg när ni vill digitalisera er kundresa.

Leasa eller köp

Ta del av våra produkter inom Touch, Digital Signage och LED. I samband med köp och leasing samarbetar vi med Wasa Kredit för att erbjuda dig en förmånlig finansiering.

Vi samarbetar med Wasa Kredit för att erbjuda dig en förmånlig finansiering.

Vi hjälper er lyckas med er digitala lösning.

Läs mer om våra tjänster och hur vi kan skapa värde för er.